Salesforce Consultant

Biit on kasvanut viime vuosina kovaa vauhtia ja olemme ottaneet yhä vahvempaa asemaa Salesforce-markkinoilla. Tämän kiihtyvän kasvun mahdollistamiseksi tarvitsemme jälleen uusia osaajia joukkoomme!

Etsimme siis liiketoiminnan ytimessä viihtyvää ihmistä osaksi kasvavaa tiimiämme. Konsultin vastuualueet meillä ovat asiakkaiden liiketoiminnan ydin-prosessien ja järjestelmien kehittäminen. Konsulttina sinun työtehtäviisi kuuluu asiakasprojekteihin liittyvät kehitys-, määrittely-, suunnittelu- ja toteutustehtävät. Biitillä työskennellessä saat kollegoiksisi Suomen parhaat Salesforce-osaajat ja pääset työskentelemään markkinoiden parhaan teknologian parissa. Meillä pääset kehittämään yritysten kasvua sekä kilpailukykyä uusimpien teknologioiden ja oman työpanoksesi avulla.

Arvostamme:

  • Halua kehittyä ja oppia Suomen parhailta Salesforce-konsulteilta
  • Valmiutta työskennellä erilaisissa rooleissa sekä yhteistyössä myynnin, markkinoinnin ja asiakkaiden kanssa
  • Kykyä omaksua uusia tietoteknisiä taitoja, konsepteja ja työkaluja
  • Halua oppia ja ymmärtää asiakkaan maailmaa
  • Vahvaa näyttöä menestyksekkäästä IT-projektipäällikköroolista
  • Vahvaa näyttöä asiakkuuden menestyksekkäästä kasvattamisesta
  • Teknistä osaamista Salesforce-alustasta tai muista markkinoinnin/myynnin järjestelmistä
  • Erinomaisia kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • Korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta

Palkkahaarukka: Kokemuksesta riippuen 3500-5000 euroa kuukaudessa.

Mitä voimme tarjota sinulle?

Meillä saat osaavan, rennon ja innokkaan työympäristön, jossa sinun on mahdollista kehittyä ja luoda unelmiesi rooli ja urapolku. Työkulttuuriamme kuvaa avoin, läpinäkyvä ja välittävä asenne työntekijöitämme kohtaan. Uskomme vahvasti, että tyytyväiset työntekijät tuottavat tyytyväisiä asiakkaita.

Mitä seuraavaksi?

Hae tehtävää lähettämällä sähköpostia .  Huomioithan, että otamme vastaan hakemuksia ainoastaan sähköpostin kautta. Kerro siinä lyhyesti itsestäsi ja kuinka auttaisit meitä ja asiakkaitamme menestymään.

Haastattelut aloitamme heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Rekrytointiprosessimme ensimmäisen tapaamisen tarkoitus on tutustua paremmin ja tarjota hakijalle mahdollisuus kuulla meistä lisää. Käymme myös läpi tässä ensimmäisessä tapaamisessa aikaisemman kokemuksesi ja yhdessä mietimme olisiko tämä kenties täydellinen match!

Toisessa haastattelussa keskitymme tarkemmin osaamiseesi. Tarkoituksena on saada tarkka käsitys taidoistasi ja tavoitteistasi . Lisäksi kuulet lisää mahdollisesta tulevasta toimenkuvastasi.

Rekryprosessin aikana pääset myös tapaamaan tulevia työkavereitasi ja keskustelemaan kanssamme Biitin työkulttuurista.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

PS. Haluatko kuulla, minkälaista Biitillä on työskennellä Salesforce-konsulttina? Katso alla oleva video.