Salesforce Konsultti

twoday Biit on kasvanut viime vuosina kovaa vauhtia ja olemme ottaneet yhä vahvempaa asemaa Salesforce-markkinoilla. Tämän kiihtyvän kasvun mahdollistamiseksi tarvitsemme jälleen uusia osaajia joukkoomme!

Etsimme siis liiketoiminnan ytimessä viihtyvää ihmistä osaksi kasvavaa tiimiämme. Konsultin vastuualueet meillä ovat asiakkaiden liiketoiminnan ydin-prosessien ja järjestelmien kehittäminen. Konsulttina sinun työtehtäviisi kuuluu asiakasprojekteihin liittyvät kehitys-, määrittely-, suunnittelu- ja toteutustehtävät. Biitillä työskennellessä saat kollegoiksisi Suomen parhaat Salesforce-osaajat ja pääset työskentelemään markkinoiden parhaan teknologian parissa. Meillä pääset kehittämään yritysten kasvua sekä kilpailukykyä uusimpien teknologioiden ja oman työpanoksesi avulla.

Arvostamme:

  • Halua kehittyä ja oppia Suomen parhailta Salesforce-konsulteilta
  • Valmiutta työskennellä erilaisissa rooleissa sekä yhteistyössä myynnin, markkinoinnin ja asiakkaiden kanssa
  • Kykyä omaksua uusia tietoteknisiä taitoja, konsepteja ja työkaluja
  • Halua oppia ja ymmärtää asiakkaan maailmaa
  • Vahvaa näyttöä menestyksekkäästä IT-projektipäällikköroolista
  • Vahvaa näyttöä asiakkuuden menestyksekkäästä kasvattamisesta
  • Teknistä osaamista Salesforce-alustasta tai muista markkinoinnin/myynnin järjestelmistä
  • Erinomaisia kommunikointitaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • Korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta

Palkkahaarukka: Kokemuksesta riippuen 3500-5000 euroa kuukaudessa.

Olemme osa twodayta, joka on Pohjoismaiden johtava räätälöityjä IT-ratkaisuja, dataohjattua teknologiaa ja IT-konsultointia tarjoava yritys. twodaylla työskentelee lähes 3 000 asiantuntijaa viidessä eri maassa ja asiakkaita on yhteensä 8 000. Suomessa asiantuntijamme työskentelevät mm. datan ja analytiikan, digitaalisten palveluiden, räätälöityjen IT-ratkaisujen, tiedolla johtamisen sekä tekoälyratkaisujen parissa. Asiakkainamme ovat suomalaiset suuryritykset sekä julkinen sektori.

Mitä voimme tarjota sinulle?

Meillä saat osaavan, rennon ja innokkaan työympäristön, jossa sinun on mahdollista kehittyä ja luoda unelmiesi rooli ja urapolku. Työkulttuuriamme kuvaa avoin, läpinäkyvä ja välittävä asenne työntekijöitämme kohtaan. Uskomme vahvasti, että tyytyväiset työntekijät tuottavat tyytyväisiä asiakkaita.

Mitä seuraavaksi?

Hae tehtävään hakuportaalimme kautta. Huomioithan, että otamme vastaan hakemuksia ainoastaan hakuportaalin kautta. Haastattelut aloitamme heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Rekrytointiprosessimme ensimmäisen tapaamisen tarkoitus on tutustua paremmin toisiimme sekä tarjota hakijalle mahdollisuus kuulla twoday Biitistä yrityksenä. Käymme myös läpi aikaisemman kokemuksesi ja mietimme yhdessä, sopisitko osaksi tiimiämme.

Toisessa haastattelussa keskitymme tarkemmin osaamiseesi ja käymme läpi missä olet omalla oppimispolullasi. Tarkoituksena on saada tarkka käsitys taidoistasi ja tavoitteistasi. Lisäksi kuulet lisää mahdollisesta tulevasta toimenkuvastasi. Rekryprosessin aikana pääset myös tapaamaan tulevia työkavereitasi ja keskustelemaan kanssamme twoday Biitin työkulttuurista.
Kesälomakaudesta johtuen hakemuksiin vastaaminen ja itse rekrytointiprosessi tulee kestämään tavallista kauemmin ja uuden työntekijän aloitus ajoittuu syksylle.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

PS. Haluatko kuulla, minkälaista Biitillä on työskennellä Salesforce-konsulttina? Katso alla oleva video.