Salesforce Summer ‘19 Release – loppukäyttäjän elämää helpottavat uutuudet

Salesforcen Summer ‘19 Release tuo loppukäyttäjille useita hyödyllisiä uusia ominaisuuksia. Olen poiminut tähän kuusi hyödyllistä ja mielenkiintoista uutta ominaisuutta.

Näiden ominaisuuksien avulla työn teho kasvaa ja mielekkyys lisääntyy.

Tehosta liittyviä luetteloita (Related Lists, Beta)

Liittyvät luettelot (Related lists) -välilehti näyttää objektiin liittyviä muita objekteja. Esimerkiksi asiakkuuden (Account) alla voidaan näyttää listanäkymässä asiakkuuteen liittyvät kontaktit (Contact).

Liittyviin luetteloihin tuli merkittävä parannus, kun sarakkeiden määrä kasvoi neljästä kymmeneen. Voit muuttaa ja lajitella sarakkeita, suorittaa massatoimintoja ja kaventaa tekstiä.

Ominaisuus on vielä beta-vaiheessa, eli Salesforce ei takaa sen täydellistä toimivuutta.

https://releasenotes.docs.salesforce.com/en-us/summer19/release-notes/rn_lex_enhanced_related_lists.htm

Liittyvien luetteloiden pikasuodattimet

Pikasuodattimien avulla liittyvistä luetteloista löytää nopeasti tarvitsemansa tiedon. Liittyvien luetteloiden pikasuodattimet poikkeavat tavallisista luettelonäkymän suodattimista, koska ne eivät ole tallennettuja, vaan pysyvät voimassa vain koko nykyisen istunnon ajan, eikä niitä voi jakaa.

Pikasuodattimia ei ole saatavilla Asseteilla, File:ssa, muilla liittyvillä henkilöillä ja liitteillä.

https://releasenotes.docs.salesforce.com/en-us/summer19/release-notes/rn_lex_related_list_quick_filters.htm

Enemmän kohteita navigaatiopalkissa

Salesforce on kasvattanut viimeisimpiä tietueita kohdevalikossa kolmesta viiteen. Parannuksia tuli myös ulkoasun muotoiluihin sekä osioiden ja erottimien lihavointiin, jotta eri osioita olisi helpompi erottaa toisistaan.

https://releasenotes.docs.salesforce.com/en-us/summer19/release-notes/rn_nav_bar_item_menu.htm

Parannuksia hakutulosten esittämiseen

Hakutulokset näyttävä sivu on myös saanut pienen, mutta hyödyllisen parannuksen. Parhaat tulokset -sivu näyttää edelleen parhaat tulokset kohteista, joita käyttäjä käyttää eniten.

Sivuluettelossa kohteet on listattu relevantissa järjestyksessä, jossa paras vastaavuus on ensimmäisenä, aivan kuten ne ovat hakutulossivulla. Aiemmin kohteet oli listattuna hakuluettelossa samassa järjestyksessä kuin Lightning Experience -navigointipalkissa.

https://releasenotes.docs.salesforce.com/en-us/summer19/release-notes/rn_search_result_counts_220.htm

Muistiinpanot ponnahdusikkunaan

Uuden ominaisuuden ansiosta myyjät pystyvät kirjaamaan muistiinpanoja nopeammin, kun muistiinpanojen ikkuna aukeaa sivun apuohjelmapalkista. Myyjä voi siirrellä sitä haluamansa mukaan, sillä ikkunaa ei ole asemoitu paikalleen sivun alakulmaan.

https://releasenotes.docs.salesforce.com/en-us/summer19/release-notes/rn_sales_productivity_notes.htm

Tarkastele kohteita koko sivun näkymässä (Beta)

Lightning-käyttöliittymässä oletusnäkymä (kuvassa kohta 2) ryhmittelee eri asiat näytölle. Uusi “Full view” -ominaisuus (kohta 1) mahdollistaa kaiken tämän näyttämisen yhdellä sivulla.

Ominaisuus on vielä beta-vaiheessa, eli Salesforce ei takaa sen täydellistä toimivuutta.

https://releasenotes.docs.salesforce.com/en-us/summer19/release-notes/rn_record_page_default_view.htm

Tässä oli listattuna muutama hyödyllinen uusi ominaisuus, jotka tehostavat ja helpottavat Salesforcen käyttöä. Jos haluat lukea lisää uusista ominaisuuksista ja muita mielenkiintoisia artikkeleita, kannattaa käydä lataamassa uusin Biit Fiid -lehti.

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoja? Asiantuntijamme vastaavat mielellään sinun kysymyksiisi.