Biit jatkossa osa twoday-perhettä

Kerroimme kesäkuussa yrityskaupasta, jonka myötä siirryimme osaksi uutta pohjoismaista IT-konsulttitaloa. Tuo uusi yhtiö on nyt saanut virallisen nimen – ja ulkoasunkin. Olemme jatkossa osa yli kahdentuhannen työntekijän muodostamaa pohjoismaista twoday-yritysperhettä.

Uusi yritys syntyi, kun konsulttiliiketoimintaan keskittynyt Visma Consulting irtautui emoyhtiöstään Vismasta. Irtautumisen tavoitteena oli tarjota uudelle yritykselle entistä paremmat mahdollisuudet kasvaa nimenomaan konsulttitalona. 

Mikä tämä mystinen twoday oikein on?

twoday on teknologiakonsultointiin erikoistunut täyden palvelun teknologiakumppani, joka on riittävän iso saadakseen isoja muutoksia aikaan, mutta samalla myös riittävän ihmisläheinen pysytelläkseen kaukana jäykästä korporaatiomaailmasta.

Nimi twoday ilmentää kumppanuutta asiakkaiden, sidosryhmien ja yhteiskunnan kanssa sekä yhteisöllisyyttä, tiimityötä ja tasa-arvoa, jotka ovat twoday’lle tärkeitä asioita. Uuden brändi-ilmeen tavoitteena on viestiä dynaamisuudesta, ihmisläheisyydestä ja mutkattomuudesta. Kuulostaa ihan Biitiltä, eikö totta?

Miten muutos vaikuttaa Biitin toimintaan?

twodayn syntyminen on markkinoiden näkökulmasta merkittävä uutinen, sillä twoday on jo nyt syntyessään yksi Pohjoismaiden suurimmista teknologiataloista. Sen taustalla vaikuttava CVC Capital Partners Fund VIII puolestaan on megaluokan pääomasijoitusyhtiö, jonka hallinnoimat varat ovat noin 125 miljardin euron arvoiset.

twoday on täyden palvelun teknologiatalo, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että se kykenee yli 2200 ammattilaisen voimin auttamaan kaikenkokoisia organisaatioita kaikissa niiden teknologiatarpeissa – oli kyse sitten esimerkiksi jonkin teknologia-alustan käyttöönotosta tai koko liiketoiminnan transformaatiosta.

“Tämä on huikea juttu, sillä uusi twoday-yhtiö antaa myös Biitille mahdollisuuden jatkaa voimakasta kasvua tulevina vuosina niin Suomessa kuin ulkomaillakin. twodayn osaaminen ja ihmiset antavat meille entistä paremmat mahdollisuudet palvella monipuolisemmin entistä isompia asiakkaita sekä toteuttaa kattavampia projektitoimituksia. Tulemme jatkossakin keskittymään Salesforce-teknologioihin ja haluamme olla niissä markkinoiden paras tekijä. Biitin ihmisille omistusvaihdos tarkoittaa myös sitä, että kaikki työntekijämme pääsevät halutessaan mukaan yhtiön omistajiksi samoilla ehdoilla kuin uusi pääomistajakin. Näin hekin voivat päästä entistä vahvemmin osallisiksi myös yhtiön taloudelliseen menestykseen.“, Biitin perustaja ja toimitusjohtaja Ikla Puustinen kertoo.

Sinänsä Biitin toimintaan omistuspohjan vaihtuminen ei juurikaan vaikuta. Jatkamme samalla johdolla, strategialla ja henkilöstöllä kuin tähänkin saakka. Yrityksemme juridinen nimi kuitenkin muuttuu. Jatkossa se on twoday Biit Oy.

Palvelemme edelleen asiakkaitamme kuten tähänkin asti, eikä muutoksella ole vaikutusta sopimuksiimme asiakkaidemme, kumppaneidemme tai henkilöstömme kanssa. 

Irtautuminen Vismasta sen sijaan antaa meille, kuten koko twodaylle entistä paremmat mahdollisuudet kasvaa nimenomaan konsultointiliiketoimintaan keskittymällä.

”Luomme Pohjoismaihin johtavaa IT-konsultointiyhtiötä, jossa on jo lähtöviivalla yli 2 200 työntekijää. Suomessa olemme kasvaneet osana Vismaa yli 600 asiantuntijan organisaatioksi, ja itsenäisenä twodayna tarkoitus on edelleen kiihdyttää kasvuamme”, kertoo twoday’n toimitusjohtajana Suomessa toimiva Petri Lillberg.

twoday – We create a better tomorrow through technology.“

Yhteydenotot:

Ikla Puustinen, toimitusjohtaja, Biit Oy, +358 50 330 8525

Jaakko Koivisto, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Biit Oy, +358 50 513 5311

Lisätietoa aiheesta:

Twoday’n oma uutinen aiheesta.

STT:n lehdistötiedote aiheesta.

Heräsikö kysymyksiä? Alta löydät vastauksia moniin mahdollisesti mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Miten otan teihin yhteyttä jatkossa?

Samat tutut ihmiset vastaavat viesteihisi jatkossakin. Sähköpostimme ovat jatkossakin muotoa , mutta jatkossa meidät tavoittaa myös -osoitteilla.

Kuinka muutos vaikuttaa projekteihin ja asiakkuuksiin?

Jatkamme hommia uudella nimellä kuten tähänkin asti, joten muutos ei vaikuta millään tavalla menossa oleviin projekteihin tai sopimuksiin asiakkaidemme kanssa. Myös tarjontamme asiakkaillemme pysyy ennallaan – tai oikeastaan vain paranee koko ajan.

Kuka yrityksenne omistaja on?

Yrityksemme uusi omistaja on CVC Capital Partners Fund VIII. CVC on johtava pääomasijoitusyhtiö, jolla on 25 paikallistoimiston maailmanlaajuinen verkosto ja jonka hallinnoimat varat ovat noin 125 miljardia euroa. CVC on toiminut pohjoismaisilla markkinoilla yli 20 vuoden ajan ja tehnyt menestyksekästä yhteistyötä useiden alueen yritysten kanssa.

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoja? Asiantuntijamme vastaavat mielellään sinun kysymyksiisi.