Biit siirtyy etätyömoodiin ja vaihtaa aamiaistilaisuudet webinaareihin

Elämme poikkeuksellisia aikoja, joihin kukaan meistä ei varmasti osannut varautua.

Me olemme Biitillä siirtyneet viranomaisten ohjeiden mukaisesti etätyömoodiin, mutta meillä työntekoon ja projektien etenemiseen muuttuneet olosuhteet eivät vaikuta kuin käytännön järjestelyjen osalta. Projektit etenevät kuten ennenkin, mutta toistaiseksi joudumme tekemään kaiken kanssakäymisen verkkoyhteyksien välityksellä.

Olemme myös päättäneet vaihtaa aamiaistilaisuudet webinaareihin, joita järjestämme kevään ajan kuukausittain. Näistä kerromme lähiaikoina lisää, kunhan saamme käytännön järjestelyt selvitettyä.

Meille tämä tilanne ei ole uusi, sillä asiakkaillamme on konttoreita ympäri Suomea ja olemme vuosien varrella tehneet lukemattomia projekteja etäyhteyksin.

Haluamme pysyä sovituissa aikatauluissa ja varmistaa samalla osaltamme, että näistäkin haasteista selvitään. Olemme varautuneet mahdollisiin sairastumistapauksiin järjestelemällä tiimejämme uudelleen. Pystymme näin varmistamaan, että projektit etenevät ilman häiriöitä.

Tiedostan, että kaikki yritykset eivät ole yhtä onnekkaita. Joitakin yrityksiä ja yrittäjiä nämä poikkeusolot puraisevat erityisen kovaa. 

Olen kuitenkin vakuuttunut siitä, että yhdessä selviämme näistäkin haastavista ajoista. Tällaiset koettelemukset kirkastavat ajatusta siitä, että keikumme saman veneen kyydissä niin myötätuulessa kuin ristiaallokossa. Voimia tuleviin koitoksiin!

Ikla Puustinen
Omistaja ja toimitusjohtaja
Biit Oy
Ikla.puustinen[at]biit.fi
050 330 8525

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoja? Asiantuntijamme vastaavat mielellään sinun kysymyksiisi.