Biitille uusi toimitusjohtaja Accenturelta – Markku Laukka aloitti tehtävässään elokuun alussa

Biitin uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu kokenut teknologiaosaaja Markku Laukka. Laukka siirtyy Biitille Accenturelta, jossa hän on viime vuosien ajan vastannut yrityksen Salesforce-liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä Suomessa.

Elokuun alussa uudessa tehtävässään aloittaneella Laukalla on mittavaa kokemusta monelta eri toimialalta, erityisesti teknologia-alalta ja konsultointiliiketoiminnasta.

Ennen Biitille siirtymistään Laukka ehti työskennellä Accenturella yli 20 vuoden ajan erilaisissa johtotehtävissä. Viimeisten kymmenen vuoden ajan hän on vastannut yrityksen Salesforce-liiketoiminnasta Suomessa.

“Biit oli minulle varsin tuttu yritys jo entuudestaan. Tiesin, miten yritystä on pitkäjänteisesti kasvatettu sekä miten vahvan jalansijan yritys on Salesforce-markkinoilla Suomessa onnistunut saamaan”, Laukka kertoo.

Uuteen tehtävään Laukka lähtee tavoitteenaan auttaa yritystä seuraavan kasvuloikan tekemisessä.

“Biit on jo pitkään ollut vahva tekijä Suomen markkinoilla. Nyt tavoitteena on hakea entistä voimakkaampaa kasvua osana twoday-konsernia.”

Laukka seuraa tehtävässään yritystä sen perustamisesta saakka vetänyttä Ikla Puustista, joka jättäytyi huhtikuun lopulla sivuun yrityksen toiminnasta.

Markku Laukka

  • Ikää 48 vuotta, alkuperäiseltä koulutukseltaan psykologian maisteri.
  • Naimisissa, perheeseen kuuluu kaksi aikuisuuden kynnyksellä olevaa tyttöä sekä yksi jo aikuinen lapsi puolison aiemmasta liitosta.
  • Asuu Helsingissä Länsi-Pakilassa. Kotoisin Kokkolasta, joka on edelleen rakas paikka.
  • Harrastuksiin kuuluu monenlainen kestävyysliikunta. Yrittää taas tulevanakin talvena päästä tasolle, jolla hiihto tuntuu mukavalta.

Yhteydenotot:

Markku Laukka, toimitusjohtaja, twoday Biit Oy, +358 40 772 5811

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoja? Asiantuntijamme vastaavat mielellään sinun kysymyksiisi.