Laura Lemmetty, Senior Marketing Consultant & Competence Lead

Kuukauden biittiläiseksi on valittu positiivisesta asenteestaan ja auttavaisesta luonteestaan positiivista palautetta niin asiakkailta kuin työkavereiltaankin saava Laura Lemmetty, joka työskentelee meillä markkinoinnin konsulttina ja vastaa samalla koko markkinointikonsulttien tiimin vetämisestä.

Minkälainen tyyppi olet?

Olen sosiaalinen ja määrätietoinen tyyppi, joka omistaa Can do -asenteen. Nautin haasteista ja erilaisten ongelmien ratkaisemisesta. Suhteellisen extroverttina tyyppinä saan energiaa ihmisistä ja nautinkin erilaisten juhlien järjestämisestä, kun saan kutsua kokoon itselleni tärkeitä ihmisiä.

Olen myös helposti innostuva tyyppi, joten vapaa-ajalla teen kaikkea mahdollista, mihin minut vain pyydetään mukaan. Tykkään pelata lautapelejä, katsella tv-sarjoja ja elokuvia, ratkoa sudokuja, viettää aikaa läheisteni kanssa ja nauttia luonnossa olemisesta.

Harrasta cockerspanielini kanssa agilityä ja käymme yhdessä juoksulenkeillä. Salilla pyrin käymään säännöllisen epäsäännöllisesti. Harrastan myös asuntosijoittamista ja tavoitteena olisikin eläköityä hieman aiemmin tämän harrastuksen avulla.

Toteutin nyt keväällä myös pitkäaikaisen haaveeni asuntoauton ostosta ja aion viettää valtaosan kesästä tien päällä!

Miten päädyit Biitille?

Olen opiskellut markkinointia, mutta olen aina ollut myös kiinnostunut tietotekniikasta ja järjestelmien hyödyntämisestä markkinoinnin näkökulmasta. Opiskelin maisterivaiheessa sivuaineena business-analytiikkaa ja pääsin silloisessa työssäni osaksi CRM:n ja markkinoinnin automaation käyttöönottoprojektia sekä vastasin järjestelmien jalkauttamisesta.

Projektin aikana ihastuin Salesforceen ja olin jo jonkin aikaa miettinyt siirtyväni in-house -töistä konsultoinnin puolelle, kun minuun otettiin yhteyttä Linkedinin kautta sekä mainostettiin Biitille auennutta markkinoinnin konsultin työpaikkaa. Taisin olla ensimmäisiä Eevan haastateltavia ja muistan seuranneeni ihaillen Biitin rekrytointiprosessia ja sitä, kuinka ammattitaitoisesti sitä hoidettiin.

Työtehtävät vastasivat juuri sitä, mitä sillä hetkellä halusin työurallani tehdä. Pääsin toteuttamaan markkinoinnin automaatiojärjestelmien käyttöönottoa ja kehittämään asiakkaiden markkinointiprosesseja erityisesti järjestelmien näkökulmasta.

Mitä teet Biitillä?

Työskentelen Biitillä markkinoinnin seniorikonsulttina ja vastaan meillä myös markkinoinnin osaamisen kehittämisestä. Olen ollut talossa kohta kaksi vuotta ja oh my mikä oppipolku tämä on ollut. Ennen Biitille tuloa kaipasin lisää haastetta työhöni ja uuden oppimista, ja sitä on kyllä meillä saanut roimasti!

Toteutan meillä erilaisia markkinoinnin automaatioprojekteja aina järjestelmien käyttöönotosta jatkokehittämiseen asti. Lisäksi suunnittelen ja toteutan markkinoinnin työpajoja ja autan markkinointiprojektien myyntikeisseissä. Tämän lisäksi tuen markkinoinnin konsultoinnin konseptoinnissa sekä meidän oman markkinoinnin osaamisen kehittämisessä.

Taloon tulon jälkeen vastuuni ovat laajentuneet toisten mentorointiin, isompien kokonaisuuksien hallintaan ja kehittämiseen sekä erilaisten myyntikeissien tukemiseen.

Kolme mahtavinta asiaa, joista tykkäät työssäsi eniten?

  1. Ehdottomasti ihmiset. Heti ensimmäisenä työpäivänä tuli todella lämmin ja tervetullut fiilis. Täällä kaikki ovat aina valmiita auttamaan ja sparrailemaan.
  2. Työntekijöihin panostaminen. Meillä järjestetään paljon kaikkea yhteistä tekemistä pienemmissä ja isommissa mittakaavoissa. Esimerkiksi osallistuimme juuri porukalla BWM Helsinki10 -juoksutapahtumaan!
  3. Töiden monipuolisuus. Meillä pääsee tekemään töitä erilaisten projektien, asiakkaiden ja toimialojen parissa.

Mieleenpainuvin hetki Biitillä?

Tämä on vaikea kysymys, koska mahtavia hetkiä on ollut monia. Kroatian Spring Break -reissu oli kyllä hieno ja mieleenpainuva kokonaisuus. Erityisesti jäi mieleen meidän omatoiminen veneajelu, joka lähti liikkeelle parin kollegan aloitteesta. Lopulta tarvitsimme pari venettä, jotta saatiin kaikki innokkaat mukaan. Reissun kruunasivat delfiinit, jotka satuimme näkemään juuri kun olimme palaamassa veneretkeltä satamaan.

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoja? Asiantuntijamme vastaavat mielellään sinun kysymyksiisi.