Lauri Ampuja, Senior Developer

Kuukauden biittiläiseksi on valittu paluumuuttaja Lauri Ampuja, joka ehti välillä työskennellä kehittäjänä muuallakin, kunnes satunnainen kohtaaminen jäähallilla sai hänet palaamaan Biitille. Lauri tunnetaan erityisen rauhallisena ihmisenä, jonka kanssa voi yhtä mutkattomasti tehdä töitä kuin jutella niitä näitä.

Minkälainen tyyppi olet?

Olen tällainen melko helppo ja mutkaton kaveri. Tulen yleensä hyvin toimeen kaikkien kanssa. 

Tykkään paneutua kulloinkin käsillä olevaan asiaan syvällisesti ajan kanssa – ja varmaan siitä syystä viihdyn erityisen hyvin devaamassa backendia ja integraatioita.

Vapaa-aikani kuluu enimmäkseen jäähallilla, sillä olen mukana molempien poikieni jääkiekkoharrastuksessa maalivahtivalmentajan roolissa. Yritän toki itsekin käydä höntsäilemässä kerran viikossa. Lisäksi aina välillä pitää vapaallakin koodailla jotain pientä itselleen.

Miten päädyit Biitille?

Olen tehnyt devaushommia jo reilut 15 vuotta eri alustoilla. Suurimman osan tästä ajasta olen viettänyt .NETin parissa. Vuosien varrella on karttunut kokemusta monenlaisista ympäristöistä sekä erilaisista sovellusaloista.

Biitille päädyin alunperin jo vuoden 2019 syyskuussa erään tutun työkaverin perässä. Ehdin olla tässä välissä jo puolitoista vuotta muuallakin, mutta palasin tänne vuosi sitten jo toistamiseen. Tällä toisella kertaa minut houkuteltiin takaisin kuinkas muutenkaan kuin jäähallilla.

Mitä teet Biitillä?

Toimin siis Biitillä seniorikehittäjänä, eli devaan pääasiassa erilaisia integraatioita Salesforcen ja muiden ympäristöjen välille.

Tähän työhön kuuluu monipuolisesti Salesforcen kehitystä, asiakkaiden kanssa yhteydenpitoa ja teknistä suunnittelua. Biitillä on molemmilla kerroilla päässyt hyvin ja nopeasti tekemisen makuun sekä vastuutakin on tullut juuri sopivasti.

Kolme mahtavinta asiaa, joista tykkäät työssäsi eniten?

  1. Developer, Developer, Developer! Ensimmäinen asia on tämä itse työ, jonka tekemisestä nautin todella paljon.
  1. Toisena asiana mainitsen työyhteisön, joka on Biitillä aivan mahtava. Apua löytyy helposti aina, kun sitä tarvitsee ja työajan ulkopuolellakin tyypit ovat mahtavia.
  1. Koodarille jatkuva oppiminen on todella tärkeää. Siksi mainitsen kolmantena asiana sen, että Biitillä pystyn käyttämään aiemmin oppimaani hyväksi samalla, kun opin koko ajan uutta.

Mieleenpainuvin hetki Biitillä?

Näin koronarajoitusten poistuttua oli mahtava päästä työkaverien kanssa spring break -reissulle. Vietimme koko porukalla rennon viikonlopun Espanjassa Barcelonan lähellä. Se oli samalla hyvä hetki tutustua uusiin työkavereihin, joista osaan olin ehtinyt tutustua vasta ruudun välityksellä etäpalavereissa.

Haluatko Laurin työkaveriksi? Tutustu meidän avoinna oleviin työpaikkoihin.

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoja? Asiantuntijamme vastaavat mielellään sinun kysymyksiisi.