Sari Tuura, Marketing Consultant

Kuukauden biittiläiseksi on valittu markkinointikonsultointia tekevä Sari Tuura, jonka kesän plääninä on kiertää läpi kaikki Tampereen seudun uimapaikat.

Minkälainen tyyppi olet?

Olen alun perin Pohjanmaalta kotoisin, mutta reilussa kymmenessä vuodessa jo hyvin tamperelaistunut. Työni teen siis pitkälti etätoimistolta käsin.

Vapaa-ajallani vietän paljon aikaa ystävieni kanssa, ja Näsijärvessä tulee käytyä uimassa aika paljon ympäri vuoden. Tänä kesänä tavoitteenani on käydä kaikilla Tampereen uimarannoilla uimassa.

Arvostan järjestelmällisyyttä ja suunnitelmallisuutta, juon aivan liikaa kahvia sekä keräilen viherkasveja. 

Miten päädyit Biitille?

Päähänpistona päätin lukion jälkeen lähteä opiskelemaan Kuopioon. Hain itse asiassa ensisijaisesti opiskelemaan muotoilua, mutta opiskelupaikan sainkin Savoniasta muotoilun sijaan liiketalouden yksiköstä. 

Valmistuin tradenomiksi ja opiskeluni suuntautuivat liiketoiminnan kehittämiseen. Tässä vaiheessa minulla ei kuitenkaan ollut mitään käsitystä, mitä haluaisin tehdä työkseni, onhan tradenomi koulutuksena todella yleispätevä. 

Olin kuitenkin harjoitteluni ja opinnäytetyöni toteuttanut erääseen Tamperelaiseen mainostoimistoon, jossa jatkoinkin valmistumiseni jälkeen useamman vuoden. 

Ammatillinen urani on siis alkanut markkinoinnin parissa. Työhöni kuului kaikki niin markkinoinnin suunnittelusta toteutukseen kuin lopulta onnistumisen analysointiin ja raportointiin. 

Neljän vuoden ajan tein markkinoinnin parissa töitä, kunnes LinkedIn’issä tuli vastaan mielenkiintoinen työpaikkailmoitus. Ja tässä sitä nyt ollaan.

Mitä teet Biitillä?

Aloitin Biitillä loppuvuodesta 2021 Junior Consultant -roolissa, eli olen ehtinyt työskennellä Biitillä reilut puoli vuotta. 

Kiteytetysti työhöni kuuluu tällä hetkellä järjestelmien konfigurointia sekä käyttäjien kouluttamista. Olen päässyt olemaan mukana monenlaisissa projekteissa, mutta tällä hetkellä keskityn ennen kaikkea Marketing Cloud -projekteihin. 

Kolme mahtavinta asiaa, joista tykkäät työssäsi eniten?

  1. Paras asia on ehdottomasti kaikki mahtavat työkaverit, joiden kanssa saan tehdä töitä. Työympäristö on todella kannustava ja apua sekä tukea on aina tarjolla. 
  2. Meidän työntekijöiden omia mielenkiinnon kohteita arvostetaan. On hienoa, että työntekijä voi itse vaikuttaa omaan työhönsä ja projekteihin, joissa on mukana. 
  3. Biitillä arvostetaan itsensä kehittämistä, mutta myös mahdollistetaan se. Aina on kursseja ja muita opiskelumahdollisuuksia tarjolla.

Mieleenpainuvin hetki Biitillä?

Valehtelisin, jos väittäisin, ettei mieleenpainuvin hetki Biitillä olisi ollut Barcelonan Spring Break. Koko reissu oli ihan mahtava. 

Toisaalta muitakin mieleenpainuvia hetkiä on paljon, sillä tämä työ, kuin myös Salesforce järjestelmänä, tarjoaa niin paljon tilaisuuksia oppia uutta. Onnistumisen hetkiä varsinkin näin uutena Salesforce-konsulttina tulee paljon, mikä on todella motivoivaa.

Haluatko Sarin työkaveriksi? Tutustu meidän avoinna oleviin työpaikkoihin.

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoja? Asiantuntijamme vastaavat mielellään sinun kysymyksiisi.