Haluatko kasvaa, kehittyä ja edetä aina askeleen edellä kilpailijoitasi?

Iskulauseemme ”Your Partner in Growth” kuvaa erinomaisesti asiakaskuntaamme. Vaikka asiakkainamme on hyvin erikokoisia, erilaisia ja eri toimialoilla toimivia yrityksiä, niitä kaikkia yhdistää kunnianhimoiset kasvutavoitteet.

Uskomme vakaasti, että yksi tehokas tapa hakea kasvua on valjastaa teknologia liiketoiminnan tarpeisiin. Siksi lähdemme aina keskusteluissa liikkeelle liiketoiminnan tarpeista.

Olemme alusta alkaen keskittyneet Salesforce-teknologioihin, sillä Salesforce on markkinoiden monipuolisin teknologia-alusta, joka taipuu kaikenlaisten yritysten kaikenlaisiin tarpeisiin. Ainoastaan taloushallintoon tarvitaan erilliset työkalut.

 

Tyypillisesti yhteistyömme uuden asiakkaan kanssa lähtee liikkeelle liiketoiminnan, erityisesti kaupallisen johdon, tarpeista. Salesforce mielletään edelleen ennen kaikkea asiakkuudenhallintajärjestelmäksi, eli CRM-järjestelmäksi.

Vaikka Salesforce on markkinoiden johtava CRM-järjestelmä, on se nykyään paljon muutakin. Usein CRM-järjestelmän pystyttäminen myynnin johdon tarpeisiin ei siis ole matkan päätepiste, vaan lähtölaukaus Salesforcen monipuoliselle hyödyntämiselle.

Voimme auttaa sinua kehittämään kaikkea asiakastyöskentelyä, rikkomaan siiloja, rakentamaan ylivertaisia asiakaspolkuja ja lisäämään työnteon tehokkuutta.

Olemme apunasi, kun haluat kasvattaa liikevaihtoa, hyödyntää markkinoiden kehittyneimpiä teknologioita, rakentaa 360 asteen näkymän asiakkuuksiin, optimoida liiketoimintasi ydinprosesseja, tarjota asiakkaillesi ensiluokkaisia asiakaskokemuksia tai hyödyntää yrityksesi toiminnasta syntyvää dataa päätöksenteon tukena.

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoja? Asiantuntijamme vastaavat mielellään sinun kysymyksiisi.