Onko tavoitteenasi kannattava kasvu? Haluatko tarjota asiakkaillesi erinomaista palvelua – skaalautuvasti ja kustannustehokkaasti? Haluatko ottaa käyttöösi markkinoiden kehittyneimmät työkalut kaikkeen asiakastyöskentelyyn?

Meiltä saat kaiken tarvittavan avun Salesforce-järjestelmän käyttöönottoon, käytön laajentamiseen, integraatioihin, käyttäjien kouluttamiseen ja muutosjohtamiseen.

Olemme toteuttaneet vuodesta 2007 lähtien satoja projekteja yli 200 asiakkaalle käytännössä kaikilla eri toimialoilla. Tiedämme, miten teknologia voidaan valjastaa liiketoiminnan tueksi.

 

Tyypillisesti yhteistyömme asiakkaiden kanssa lähtee liikkeelle liiketoiminnan, etenkin myynnin tarpeista, sillä Salesforce on markkinoiden tunnetuin ja suosituin CRM-järjestelmä.

CRM-järjestelmän pystyttäminen ei kuitenkaan ole matkan päätepiste, vaan lähtölaukaus Salesforcen monipuoliselle hyödyntämiselle.

Voimme auttaa myös sinua kehittämään myyntiä, markkinointia, asiakaspalvelua tai kenttätyötä. Olemme myös apunasi, kun haluat rakentaa 360 asteen näkymän asiakkuuksiin, optimoida liiketoimintasi ydinprosessit, tarjota asiakkaillesi ensiluokkaisia asiakaskokemuksia tai hyödyntää yrityksesi toiminnasta syntyvää dataa päätöksenteon tukena.

Alta löydät tarkempaa tietoa tarjoamistamme palveluista.