Biit Fiid – Winter ’24 Release

Fiidin tämänkertaisessa numerossa selvitetään, miksi tekoäly on nyt noussut niin kuumaksi puheenaiheeksi, että käytännössä kaikki organisaatiot haluavat päästä käsiksi sen hyötyihin.

Selvitämme, minkälaisia hyödyntämismahdollisuuksia erityisesti uuden sisällön luomiseen soveltuva generatiivinen tekoäly tarjoaa ja miten sitä voi hyödyntää ilman massiivisia investointeja.

Generatiivisen tekoälyn lisäksi kerromme, miten Salesforce aikoo erottautua tekoälymarkkinoilla sekä käymme läpi dataan liittyviä perusasioita, jotka on laitettava kuntoon ennen kuin tekoälystä on merkittävää hyötyä.

Käymme luonnollisesti läpi myös Salesforcen Winter ’24 -päivityksen mielenkiintoisimmat uudet ominaisuudet. Mukana on tuttuun tapaan pieniä parannuksia ja merkittävämpiä uudistuksia.

Yksi mielenkiintoisimmista uusista ominaisuuksista on ”Älykäs näkymä” -painike, joka helpottaa merkittävästi liidien ja yhteyshenkilöiden tarkastelua sekä auttaa kohdentamaan päivän tehtävät kaikkein kiireellisimpiin ja eniten huomiota vaativiin asiakkaisiin.

Voit ladata uusimman Fiid-numeron alla olevaa kuvaa klikkaamalla pdf-tiedostona.

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoja? Asiantuntijamme vastaavat mielellään sinun kysymyksiisi.