Biit siirtyy ohjelmistoyritys Visman omistukseen

Biit siirtyy pohjoismaiseen Visma-konserniin kuuluvan Visma Consulting Oy:n omistukseen. Visma Consulting Oy:lle kauppa on osa yrityksen kasvustrategiaa sekä mahdollisuus laajentaa toimintaansa Salesforce-markkinoille. Yhtenä Suomen johtavista Salesforceen erikoistuneista yhtiöistä tunnettu Biit on tarjonnut suomalaisyrityksille palveluitaan vuodesta 2007 saakka.

CRM-ratkaisujen saralla jo aiemmin vahvana toimijana tutuksi tullut Visma ottaa kaupan myötä paikkansa yhtenä Suomen johtavista toimijoista myös Salesforce-markkinoilla. Biit on jatkossa osa Visman Suomen konsultointi-liiketoimintayksikköä, joka tarjoaa lähes 500 konsultin voimin digitalisaatioratkaisuja ja palveluja suomalaisille yrityksille sekä julkisen sektorin toimijoille.

“Olemme kasvaneet kovaa vauhtia ja ottaneet vuosi vuodelta vahvemman aseman Suomen Salesforce-markkinoilla. Tämän kasvun tukemiseksi halusimme vahvan Visman kaltaisen omistajan, joka voi auttaa meitä seuraavassa kasvuloikassa”, kertoo Biitin toimitusjohtaja ja perustaja Ikla Puustinen.

Biit jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellään, johdollaan, henkilöstöllään ja strategiallaan. Kauppa ei vaikuta Biitin sopimuksiin, henkilöstöön tai asiakkaisiin millään tavalla, mutta jatkossa Biit kykenee tarjoamaan asiakkailleen entistä laajempaa tarjoomaa sekä laaja-alaisempaa osaamista.

“Visma on tunnettu ja iso tekijä teknologia-alalla, mutta sen lisäksi myös nopeasti kasvava ja ketterä talo, jonka asiakkaiden ja työntekijöiden tyytyväisyyteen keskittyvä kulttuuri sopii meidän kaltaiselle kasvuyhtiölle erinomaisesti. Uskon, että tämä kauppa hyödyttää kaikkia osapuolia”, Puustinen päättää.

Osaamispohja laajenee

”Olen erittäin iloinen, että saimme Biitin osaksi perhettämme. Biit on Salesforce-markkinoilla edelläkävijä, jonka laaja-alainen osaaminen on vakuuttanut meidät. Heiltä löytyy Suomen kovinta teknistä osaamista Salesforce-teknologioista sekä vahvaa osaamista tiedolla johtamisesta ja liiketoimintaprosesseista, joita yhdistämällä he pystyvät auttamaan asiakkaitaan kehittämään omia toimintojaan teknologiaa hyödyntämällä”, sanoo Visma Consulting Oy:n toimitusjohtaja Petri Lillberg.

“Salesforce-markkinat kasvavat erittäin nopeasti, ja kaupan myötä me pystymme yhdessä tarjoamaan asiakkaille ylivoimaisen kumppanin entistä laajemmalla osaamispohjalla”, Lillberg jatkaa.

Lisätietoja:

Petri Lillberg, toimitusjohtaja, Visma Consulting Oy, +358 40 577 7014

Ikla Puustinen, toimitusjohtaja, Biit Oy, +358 50 330 8525

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoja? Asiantuntijamme vastaavat mielellään sinun kysymyksiisi.