Ratkaisuarkkitehti

Hei! Etsimme kokenutta ratkaisuarkkitehtia, jonka päävastuulla on luoda skaalautuvia ja ylläpidettäviä ratkaisuja, jotka tuottavat arvoa asiakkaan liiketoiminnalle.

Ratkaisuarkkitehtina vastaat ratkaisujen analysoinnista, suunnittelusta, rakentamisesta, testaamisesta ja käyttöönotosta yhdessä asiakastiimin kanssa. Osaat arvioida ja rakentaa kestäviä ratkaisuvaihtoehtoja huomioiden parhaat käytännöt ja asiakkaan liiketoiminnan tarpeet. Pystyt viestimään ratkaisusi sisällön asiakkaan liiketoiminnan eri yksiköille ja vakuuttamaan heidät ehdottamasi ratkaisun arvon tuottamisesta. Ratkaisua suunniteltaessa ohjaat sekä valvot ratkaisun rakentamista, testaamista ja käyttöönottoa varmistaaksesi tavoitellun tuloksen. Tässä roolissa toimit luotettavana neuvonantajana asiakkaan liiketoimintayksikköjen ja teknologisen ratkaisun välillä.

Sinun vastuullasi tässä roolissa on: 

 • Ylläpitää asiakassuhteita ja odotuksia, sekä rakentaa vahvat suhteet keskeisten sidosryhmien ja tiimin jäsenten kanssa
 • Ymmärtää yleisimpien Salesforce cloudien arkkitehtuuria ja integraatioiden kyvykkyyksiä
 • Varmistaa kestävät ja skaalautuvat ratkaisut, jotka täyttävät asiakkaiden tarpeet
 • Osallistua myyntimahdollisuuksien edistämiseen asiantuntijan roolissa
 • Tarvittaessa osallistua ratkaisun konfigurointiin

Tässä roolissa menestyäksesi odotamme sinulta: 

 • Vahvaa ymmärrystä funktionaalisesta arkkitehtuurista ja projektikokemusta Salesforcesta tai muusta CRM-alustasta (+3 vuotta)
 • Aikaisempaa kokemusta projektitoimitustiimin ohjaamisesta (+2 vuotta)
 • Vahvoja viestintä- ja tiimityöskentelytaitoja
 • Kykyä ottaa haltuun uusia teknologioita ja toimialoja
 • Kykyä ymmärtää asiakkaan prosesseja ja yhdistää liiketoimintavaatimukset järjestelmän toiminnallisiin ominaisuuksiin
 • Asiantuntijuutta liiketoiminnan tavoitteiden arvioinnissa, ratkaisuvaihtoehtojen muotoilussa ja asiakkaan sidosryhmien tuen hankinnassa
 • Aikaisempaa kokemusta työpajojen johtamisesta asiakkaan vaatimusten määrittelemiseksi ja priorisoimiseksi

Palkkahaarukka: Kokemuksestasi riippuen 5500-6500 e/kk.

Mitä voimme tarjota sinulle?

Meillä saat osaavan, rennon ja innokkaan työympäristön, jossa sinun on mahdollista myös auttaa kaikkia meitä muita kehittymään. Siinä samassa haluamme myös antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä ja tehdä mielekästä työtä. Työkulttuuriamme kuvaa avoin, läpinäkyvä ja välittävä asenne työntekijöitämme kohtaan. Uskomme vahvasti, että tyytyväiset työntekijät tuottavat parhaat lopputulokset.

Mitä seuraavaksi?

Hae tehtävää lähettämällä sähköpostia osoitteeseen . Kerro siinä lyhyesti itsestäsi ja siitä, kuinka auttaisit meitä menestymään.

Haastattelut aloitamme heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Rekrytointiprosessimme ensimmäisen tapaamisen tarkoitus on tutustua paremmin toisiimme sekä tarjota hakijalle mahdollisuus kuulla Biitistä yrityksenä. Käymme myös läpi aikaisemman kokemuksesi ja mietimme yhdessä, sopisitko osaksi tiimiämme. Toisessa haastattelussa keskitymme tarkemmin osaamiseesi. Tarkoituksena silloin on saada tarkka käsitys kyvykkyyksistäsi ja tavoitteistasi.

Rekryprosessin aikana pääset myös tapaamaan tulevia työkavereitasi ja keskustelemaan kanssamme Biitin työkulttuurista.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!