Juuso Lukkari – Senior Consultant

Kuukauden biittiläiseksi on valittu seniorikonsulttina työskentelevä Juuso Lukkari, joka tunnetaan pomminvarmana työkaverina. Juuso ei juuri itsestään numeroa tee, mutta työnjälki on aina tasalaatuista ja erinomaista. Tämän myös Juuson kanssa työtä tehneet asiakkaat ovat huomanneet.

Minkälainen tyyppi olet?

Harrastan golfia ja jääkiekkoa. Lisäksi fantasia- ja scifi-kirjat ovat lähellä sydäntäni. Tällä hetkellä on menossa 11. Osa The Wheel of Time -kirjasarjasta. Kirjojen lukeminen on mukavaa vaihtelua tietokoneruudun tuijottamiseen.

Vapaa-aika menee pitkälti lapsiperhearjen pyörittämiseen. Kahden pojan isänä ei tarvitse erikseen keksiä itselleen tekemistä. 

Miten päädyit Biitille?

Koulutukseltani olen automaatioinsinööri. Aiempaa työkokemusta minulla on erityisesti teollisuuden kunnossapidosta. Toimin pitkään kunnossapidossa esihenkilönä. Biitille hyppäsin kunnossapitopäällikkön roolista.

Salesforce-maailma oli minulle tuntematon ennen Biitille siirtymistä. Tänne päädyin niin, että huomasin rekrytointi-ilmoituksen LinkedIn’issä ja päätin soittaa Nealle (Rautiainen). Puhelun perusteella minut kutsuttiin kylään. Juttelimme pariinkiin otteeseen, ja tein myös yhden pienen harjoitustehtävän.

Rekrytointiprosessin aikana tutustuin myös Salesforcen Trailheadiin ja aloin mättää siellä badgeja. Innostuin Salesforcesta toden teolla – varsinkin heidän Field Service -puolen ratkaisuista.

Mitä teet Biitillä?

Työskentelen seniorikonsulttina, eli olen mukana asiakasprojekteissa. Tämä on varmaan melko epätavallista, mutta olen työskennellyt ison osan ajasta vain yhdellä asiakkaalla.

Vastaan tästä kyseisestä asiakkuudesta, hallitsen työlistaa ja käyn keskusteluja asiakkaan päässä monen eri tahon kanssa.

Vastuuta on tullut koko ajan lisää sitä mukaa, kun olen kehittynyt työssäni. Siihen on myös annettu mahdollisuus. Aloitin Biitillä tammikuussa 2021, eli kohta tulee kaksi vuotta täyteen.

Kolme mahtavinta asiaa, joista tykkäät työssäsi eniten?

1) Itsenäisyys. Saa olla vastuussa pääsääntöisesti vain itsestään ja omasta tekemisestään. Toki rinnalla on myös hyvä tukiverkko, joten oman vastuun ottaminen on helpompaa. Projekteja vetäessä vastuuta tulee myös otettua muista asioista.

2) Monipuoliset työtehtävät. Projekteissa pääsee konfiguroimaan monipuolisesti asiakkaiden Salesforce-ympäristöjä. Olen ollut myös mukana monissa myyntikeisseissä, mikä tuo mukavaa vaihtelua työhön.

3) Työnteossa kiehtovinta on toteuttaa jokin tietty prosessi alusta loppuun Salesforcella ja miettiä esimerkiksi sitä, missä kohtaa automaation voisi antaa tehdä hommia ilman, että ihmisten tarvitsee puuttua asioihin.

Mieleenpainuvin hetki Biitillä?

Ylipäätään mieleenpainuvimpia ovat olleet ne hetket, kun on huomannut, että oman työn lopputuloksena asiakas on pystynyt tekemään jotain aivan uudella tavalla. He ovat esimerkiksi päässeet eroon erillisistä Excel-taulukoista ja saaneet kaiken datan yhteen paikkaan.

Erityisen paljon mieltä lämmittää, kun tehdystä työstä saa asiakkaalta hyvää palautetta ja kuulee, että asiakas haluaa syventää yhteistyötä juuri minun kanssani.

Haluatko Juuson työkaveriksi? Tutustu meidän avoinna oleviin työpaikkoihin.